Ravenstein

Wisseling van de wacht bij VV Ravenstein

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Op de algemene ledenvergadering hebben de leden van VV Ravenstein, onder een daverend applaus, afscheid genomen van het zittende bestuur. Patrick Suppers (voorzitter) en penningmeester/sercretaris (a.i.) Sjoerd Ouwens hebben de afgelopen jaren een huzarenstukje opgevoerd. Naast hun drukke zakelijke bestaan hebben ze, bij gebrek aan mede-bestuursleden, samen de club operationeel en bestuurlijk geleid.

Patrick Suppers draagt de voorzittershamer over aan Peter Buijink.

Ondanks het gebrek aan bestuurlijke ondersteuning is het hen toch gelukt om de club weer uit de rode cijfers te krijgen. Daarnaast is de jeugdafdeling tot een samenwerking gekomen met de jeugd van SDDL. Na respectievelijk negen jaar (waarvan zes jaar als voorzitter) en zes jaar in het bestuur zijn beiden toe aan een nieuwe uitdaging en een welverdiende adempauze.

Nieuw bestuur
Het nieuwe bestuur werd met grote meerderheid van stemmen gekozen en wordt geleid door voorzitter Peter Buijink. Peter is sinds enkele jaren woonachtig in Ravenstein en relatief nieuw binnen de club. In het dagelijks bestuur wordt hij bijgestaan door Bart van den Bergh (secretaris) en Geert van Rossum (penningmeester a.i. en voetbaltechnische zaken). Beiden hebben een verleden in het eerste elftal van de club. Ronny van den Heuvel (speler van het derde) is gekozen tot bestuurslid vrijwilligerszaken en evenementen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties