Ravenstein

Tennisvereniging De Witte Raven biedt zomeruitdaging aan sporters

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Tennisvereniging De Witte Raven uit Ravenstein biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen de spelers (bij voldoende aanmeldingen) tennislessen volgen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en worden er twee activiteiten georganiseerd. De kosten bedragen 25 euro. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Tennisrackets en ballen heeft de vereniging beschikbaar.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Aanmelden kan via info@dewitteraven.nl onder vermelding van je naam, adres, geboortedatum, emailadres en telefoonnummer.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties