Kerkdorpen Ravenstein

Introductiecursus bij de Witte Raven

Door De redactie

Proeflessen voor jong en oud

RAVENSTEIN – In de maand maart is iedereen, van jong tot oud, welkom bij tennisvereniging de Witte Raven uit Ravenstein voor een kennismaking met de tennissport. Onder het motto ‘Tennis op Proef’ kunnen zowel kinderen als senioren deelnemen aan een introductiecursus van vier lessen die start op maandag 9 maart en loopt tot begin april. Inschrijven voor 3 maart door te mailen naar info@dewitteraven.nl.

De kennismakingscursus is geschikt voor zowel kinderen als senioren die willen beginnen met tennissen of overwegen lid te worden. In vier lessen van vijftig minuten, gegeven door een gediplomeerde trainer, wordt de basis van het spelletje aangeleerd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding kennis te maken met de Ravensteinse tennisclub en te oefenen op de grasbanen.
De lessen voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 16 jaar staan gepland voor de maandag namiddag. Daarnaast is het voor de jeugd mogelijk vier keer mee te doen aan de zogenoemde vrijdagmiddagtrein, waarbij onder begeleiding wordt geoefend en gespeeld.
Senioren krijgen les op maandagavond 16, 23, 30 maart en 6 april. Ook mogen zij vier keer op woensdagavond vrij tennissen.

Inschrijven
Meedoen aan de introductiecursus is vrijblijvend, lid worden is niet verplicht. Inschrijven kan tot 3 maart door een e-mail te sturen, met vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd, naar info@dewitteraven.nl. De introductie kost 20 euro voor junioren, senioren betalen 35 euro.
Voor meer informatie kijk op www.dewitteraven.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties