Ravenstein

Gratis proefles Total body workout in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Vanaf 25 september opent Plezier in Sport een nieuwe total body workout-groep in Ravenstein. Hiermee komt de teller op acht te staan. Al acht dorpen in de omgeving zijn gestart met de total body workout.

"Bij een total body workout moet je denken aan een uur lang sporten waarbij je zelf je niveau kan bepalen", vertelt Koen Reijers van Plezier in Sport. "Een uur waarin je hele lichaam wordt aangepakt. Van conditoneel tot spierversterkend en van blessurepreventie tot verschillende spelvormen. En dit alles doe je met elkaar onder professionele begeleiding."
De eerste groep van Plezier in Sport bestaat inmiddels vijf jaar, geeft Koen aan. "En in die vijf jaar tijd is er een uitvalspercentage van nog geen tien procent, terwijl dit bij een sportschool bijna 50 procent is. Dus geen saaie sportschooloefeningen, maar goede lessen met elkaar!"

Doe mee
Meedoen? Volg dan de gratis proefles op 25 september van 19 tot 20 uur in sporthal De Hoge Graaf (Hoge Graaf 13) in Ravenstein. Vanaf 25 september wordt er wekelijks gesport. Schrijf je nu in voor de gratis proefles via plezierinsport@gmail.com. Lijkt het jou leuk, maar komt de dinsdagavond jou niet uit? Schrijf je dan in voor een gratis proefles op een van de onderstaande locaties:

Maandag: Wamel (19.30-20.30 uur), Altforst (21-22 uur); Dinsdag: Ravenstein (19-20 uur), Bergharen (21-22 uur); Woensdag: Batenburg (19.15-20.15 uur, vrouwen en 20.30-21.30 uur, mannen); Donderdag: Wijchen (18.30-19.30 uur), Oijen (20.15-21.15 uur).

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties