Ravenstein

'Brandje bij VV Ravenstein'

Door Christ Dappers van VV Ravenstein

RAVENSTEIN - Bij VV Ravenstein vond onlangs een drukbezochte sponsoravond plaats. In het begin was er kortstondig enige paniek vanwege de rookontwikkeling vanuit de kleedkamers 4 en 5. Na de brandmelding bij 112 werd het gevaar na aankomst en inzet van de eigen brandweer geneutraliseerd. Een verslag van Christ Dappers.

De selectie van VV Ravenstein voor 't Veerhuis.

De sponsoravond had net na het openingswoordje niet beter kunnen beginnen. Iedereen was direct bij de les. Er was wel enige paniek bij enkele gasten die meteen de helpende hand boden. Zij hadden echter niet in de gaten dat dit met “een beetje opzet” door de sponsorcommissie in samenwerking met de Ravensteinse brandweer was opgezet. Er bleken twee “lichtgewonden” te zitten in de rokende kleedkamers. Het waren twee onbekenden die door enkele brandweermannen naar de bestuurskamer werden gebracht om daar even bij te komen van dit hachelijke avontuur. Onder de gasten ontstond enige nieuwsgierigheid… wie zouden deze “voormalige slachtoffers” dan wel zijn?

Terwijl de spreekstalmeester van de avond de “onbekende persoon” twee bordjes met Ja en Nee had gegeven, mochten de sponsoren vragen stellen om zo de echte persoon achter het spreekgestoelte te “ontmaskeren”. Na vele vragen kwam men steeds dichter bij de naam van deze “bekende Nederlander” Deze werd geraden door Lars van Kan en de gast bleek Jan Marijnissen te zijn, SP-voortrekker en voormalig lid van de Tweede Kamer.
Hierna kwam ook de tweede gast het podium op die het “merkbaar" zwaarder had achter zijn masker. Deze gast werd geraden door Wil Princen en bleek de huidige hoofdsponsor van VV Ravenstein te zijn, Rob Hoefs van Restaurant ’t Veerhuis.

Na deze pauze kon met enig tromgeroffel de sponsorcommissie de aanwezigen in de kantine het heuglijke feit mededelen dat ’t Veerhuis zich na dit seizoen voor nog eens drie jaar als hoofdsponsor heeft verbonden aan de Ravensteinse voetbalvereniging. Vervolgens werden onder luid applaus de officiële contracten hiervoor ondertekend.
Restaurant ’t Veerhuis Ravenstein is al vanaf seizoen 2008-2009 hoofdsponsor van VV Ravenstein. Over en weer is er tevredenheid over de samenwerking tussen ’t Veerhuis en VV Ravenstein. Daarom is het sponsorcontract met Restaurant ’t Veerhuis verlengd tot en met seizoen 2021-2022.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties