Herpen

Zondag 17 december Herperduincross

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Op zondag 17 december houdt atletiekvereniging Oss ’78 de Herperduincross, de derde van zes wedstrijden van de Geert Peters Crosscompetitie 2017-2018. Deze cross staat bekend om zijn pittige parcours, met serieuze heuvels en los zand. Naast de gebruikelijke afstanden van circa 5 en 10 kilometer, is er ook voor de jongere crossfanaten een wedstrijd over verschillende afstanden.

De 5 en de 10 kilometer starten om 10 uur. Junioren A starten om 10 uur, junioren B, C en D gaan om 11 uur van start en de pupillen starten om 11.30 uur. Inschrijven voor de Herperduincross kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd nabij Vakantiepark Herperduin aan de Schaijkseweg 12 in Herpen. Voorinschrijven is dus niet nodig.

Na afloop van de wedstrijd worden cadeaubonnen van hardloop- en wandelspeciaalzaak Het LoopCentrum onder de deelnemers verloot. Kosten voor deelname bedragen 5 euro voor senioren en junioren A en B. De jongste crossers betalen 3 euro. De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de Geert Peters Crosscompetitie is te vinden op www.avoss78.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas