Herpen

Voetbalclub huldigt diverse jubilarissen

Wim van Geffen 70 jaar lid van Herpinia

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Herpinia zijn diverse jubilarissen in het zonnetje gezet. Een van hen is Wim van Geffen, die maar liefst 70 jaar lid is van de Herpense voetbaltrots.

Na de traditionele openingswedstrijd tussen de jeugdleiders en het JO19-team (eindstand 3-3) opende voorzitter Willy van Griensven de nieuwjaarsreceptie met een woord van welkom aan de ereleden en alle andere aanwezigen. "2018 is het jaar waarin onze vereniging 90 jaar bestaat. Herpinia is een vereniging die groot is geworden door jullie, hier allen aanwezig. Mede door jullie inzet, clubliefde en enorme betrokkenheid hebben we dit met zijn allen kunnen realiseren."

Wim van Geffen
Lovende woorden had Van Griensven ook voor jubilaris Wim van Geffen, die 70 jaar lid is van Herpinia. "Toen ik in 1981 bij Herpinia kwam was jij een van de pijlers waarvan Herpinia er een paar heeft gehad en nog heeft. Je was altijd betrokken, of het nu ging om een jubileum boek of 25 jaar als hoofdjeugdleider, je was er altijd. Negen jaar lid van ons hoofdbestuur en 50 jaar redactielid van de Herpiniaan, waarbij elke zin onder de loep kwam. Dat is jouw werkwijze: als je iets doet is het goed. Tot vorig jaar heb je voor Herpinia nog altijd de inning van de contributie verzorgd en tot op heden ben je nog elke week op de voetbalvelden te vinden voor terreinherstelwerkzaamheden. Daarnaast ben je natuurlijk samen met Jo supporter van Herpinia, altijd te vinden naast de dug-out."

Naast Wim van Geffen werden nog diverse andere Herpinianen gehuldigd: Marcel van Hintum (50 jaar lid), Gert-Jan Danen (40 jaar), Ton van Brakel (40 jaar), Ronnie Kocken (40 jaar), Bjorn van Aalst (25 jaar), Guus van der Loop (25 jaar), Frank van Griensven (25 jaar) en Mark van der Velden (25 jaar).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties