Herpen

Viering Internationale Vrouwendag op 7 maart in Herpen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERPEN - Werkgroep Vrouwendag Ravenstein/Herpen houdt in samenwerking met de bieb van Ravenstein een bijeenkomst om de 108e Internationale Vrouwendag te vieren. De bijeenkomst is zaterdag 7 maart in 't Slotje aan de Schoolstraat 2 in Herpen. Inloop vanaf 12.45 uur. Het programma start om 13.30 uur met een lezing van journaliste en schrijfster Annegreet van Bergen. Om 16 uur is er een muzikale, pure en humoristische afsluiting door zangeres Marij van den Boom en gitarist Kornelis Lievense. Toegangskaarten kosten 10 euro per stuk. Dit is inclusief koffie en thee.

Annegreet van Bergen. (foto: Ingrid Zweverink)

Annegreet van Bergen is vooral bekend van haar bestseller Gouden Jaren, het herkenbare verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven vijftig jaar na dato op alle fronten heeft veranderd. Zaterdag 7 maart vertelt zij over haar nieuwe succesboek Het goede leven. Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Hierdoor is ons dagelijks leven onherkenbaar veranderd. Welke vrouw wordt nog ontslagen als ze gaat trouwen? Wat zijn de ontwikkelingen die ervoor hebben gezorgd dat juist de afgelopen decennia de emancipatie van vrouwen zo’n vlucht heeft kunnen nemen. Hierover, en over nog veel meer, gaat het verhaal van Van Bergen, dat extra boeiend is dankzij de lichtbeelden die zij tijdens haar lezing vertoont. Meer informatie op www.annegreetvanbergen.nl.

De viering is zaterdag 7 maart in 't Slotje. Kaarten à 10 euro per stuk zijn tot 6 maart verkrijgbaar bij Anny van Geffen (06-19699737), Annie Toonen (0486-411969), Wilhelmien van Sambeek (0486-413858) en Mieke Hoegen (06-17186099). Reservering van kaartjes is ook mogelijk via mike.7@live.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties