Herpen

15 keer eremetaal

Sterk optreden van Sportief bij turnfinale

Door Turnvereniging Sportief

OSS/VALKENSWAARD - Zaterdag 10 juni mochten turnsters van turnvereniging Sportief deelnemen aan de toestelfinales; eerder dit jaar wisten zij zich hier voor te kwalificeren. Het werd een grootse overwinning voor de club: maar liefst 15 keer eremetaal werd veroverd.

Turnsters van Sportief zijn in meerdere categorieën uitgekomen en het resultaat mag er zijn. De dag begon met een zilveren plak op evenwichtsbalk voor de Ravensteinse Mia Walraven (Instap D3) en brons op sprong voor Eva Kling (Pupil 1 D3) uit Ravenstein. Bo Wagemakers (Pupil 2 D3) won brons op vloer en Jaimy Wartenberg (Senior div 6) ging met brons naar huis bij de brug.

Bij divisie 5 en D2 werd het ook een medailleregen. Laura van der Doelen (Jeugd 2 div 5) behaalde twee keer goud, op sprong en evenwichtsbalk. Anne Theunissen (Junior div 5) uit Ravenstein won de bronzen plak op onderdeel sprong en Sterre van de Haterd (Junior div 5) uit Schaijk zilver op brug en brons op evenwichtsbalk. Brit Hanenberg (Junior div 5) ging naar huis met goud op evenwichtsbalk en brons op vloer. Marit van den Brand (Jeugd 1 D2) werd knap derde op evenwichtsbalk.

De dag werd afgesloten met brons op evenwichtsbalk voor Lotte van der Leest (Pupil 1 D1) uit Ravenstein, brons op evenwichtsbalk voor Romy van Es (Pupil 2 D1) en Demi van Berkom (Jeugd 2 div 4) behaalde ook de bronzen plak op dit onderdeel.

De volledige uitslag is te zien op www.sportief-oss.nl/uitslagen.html

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties