Herpen

Leden Herpinia stemmen in met nieuw voorzittersduo

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Tijdens de algemene jaarvergadering van voetbalvereniging Herpinia hebben alle aanwezige leden ingestemd met de aanstelling van een nieuw voorzittersduo: Ad van der Velden en Arnold Siebers.

Arnold Siebers (links) en Ad van der Velden.

Hoewel Herpinia al 90 jaar bestaat gingen maar vier personen Ad & Arnold voor als voorzitter van de vereniging. Antoon Ploegmakers was de eerste, die is meer dan een halve eeuw voorzitter geweest. Daarna kwamen Tiny van Boekel, Willem van Hoogstraten en Willy van Griensven.

De twee gaan de voorzitterstaken verdelen. Arnold zit de vergaderingen van het dagelijks- en hoofdbestuur voor, gaat als intern aanspreekpunt fungeren voor de bestuursleden seniorenvoetbal en is verantwoordelijk voor de kantinezaken en sponsoring/commercie. Ad is op zijn beurt de contactpersoon voor de gemeente, KNVB en andere voetbalclubs en fungeert als aanspreekpunt voor de bestuursleden jeugdvoetbal. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de communicatie en behoren zaken als het sportpark, de gebouwen en materialen tot zijn takenpakket.

Op de jaarvergadering waren er nog enkele veranderingen binnen het bestuur van Herpinia. Herkozen werd Willy van Griensven (Seniorenzaken). Nieuw binnen het bestuur zijn Hester van de Berg voor de clubhuiscommissie, Ralf van Son voor de sponsorcommissie en Anton Bosch voor het onderhoud van velden en gebouwen op het sportpark van Herpinia.
Een van de komende taken is om het clubhuis op te pimpen en Gertton Geerts legde uit wat de plannen zijn tijdens de komende winterstop. Naast de gebruikelijk zaken werd er aan  het eind van de jaarvergadering toch dringend verzocht om uit te kijken naar vrijwilligers voor de club. Er dreigt een tekort te ontstaan en dat wil Herpinia heel graag voorkomen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties