Kerkdorpen Herpen

Strijd om het Koningschap barst los

Door Frits van der Ven

1 oktober 2017, Schaijk

Vandaag wordt er bij handboogschutterij De Vriendenkring 1897 aan de Louwstraat 24 in Schaijk het jaarlijkse Koningschieten verschoten.
Tijdens deze wedstrijd zullen de Junioren en Volwassen schutters 's morgens vanaf 10:00 uur de eerste ronde van 25 pijlen over 25 meter schieten, waarna om 14:00 uur ook de Aspirant schutters hun 25 pijlen komen schieten tegelijk met de tweede ronde van de andere schutters. Aan het einde van de dag zullen de hoogst geplaatste Junioren en Volwassen nog 10 pijlen na schieten om te bepalen wie de nieuwe Recurve en Compound Koning zal gaan worden.

De prijswinnaars van Koningschieten 2016

De afgelopen weken zijn diverse leden op de vereniging gespot die "stiekem" nog eens extra kwamen trainen om maar zo goed mogelijk voorbereid aan de wedstrijd te kunnen gaan deelnemen met als ultieme doel de huidige Recurve Koningin Rachel van der Ven en Compound Koning Davy Peters van de troon te stoten.


Het Koningschieten is voor iedereen vrij toegankelijk, dus als je een spannende wedstrijd wil zien kom gerust naar het clubgebouw van de Vriendenkring 1897 aan de Louwstraat 24 in Schaijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties