Herpen

Drie dagen lang festiviteiten op sportpark De Wilgendaal

Herpinia viert 90-jarig bestaan met Herpen en omgeving

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

Herpinia bestaat op 1 oktober maar liefst negentig jaar. Het bereiken van deze bijzondere mijlpaal viert de voetbalvereniging van vrijdag 28 tot en met zondag 30 september met een groots opgezet feestweekend in samenwerking met café-zaal Thekes. "We willen dit feest vieren met de hele gemeenschap van Herpen, maar ook met de mensen uit de regio."

Herpinia wil het 90-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een speciale jubileumwerkgroep en -stuurgroep, bestaande uit bestuursleden en spelers van de vereniging, is al maanden in de weer met het samenstellen van het feestprogramma. In samenwerking met café-zaal Thekes wordt in een grote feesttent op sportpark De Wilgendaal een keur aan activiteiten georganiseerd.

'Voor de hele regio'
"Het bijzondere van dit jubileum is dat Herpinia dit feest met de hele gemeenschap van Herpen wil vieren, maar ook met de mensen uit de regio. Zie het als een regionaal feest dat voor iedereen toegankelijk is", vertelt voorzitter Arnold ‘Ontje’ Siebers namens de jubileumcommissie. “Daarnaast wil ik langs deze weg nadrukkelijk ook alle oud-leden van Herpinia uitnodigen voor onze jubileumfestiviteiten.”

Volgens Siebers wordt bij het jubileumfeest bewust gekozen voor een brede, regionale aanpak. “Wij zeggen altijd: Herpinia is Herpen en Herpen is Herpinia. Daar past deze aanpak bij. Daarnaast zijn er heel veel gezinnen in Herpen en omgeving die direct, maar vaak ook indirect met de club hebben te maken.”

Feestprogramma
Naast de leden van Herpinia zijn ook de leden van de supportersclub en de vele vrijwilligers en sponsors die de club rijk is, uitgenodigd voor de jubileumactiviteiten. Deze vinden plaats in het weekend van 28, 29 en 30 september. Het feest wordt voor een groot gedeelte gevierd in een tent op het Herpinia-complex aan de Hollandse Kamp 2 in Herpen.
In het kader van de viering van het 90-jarig bestaan heeft Herpinia, in nauwe samenwerking met café-zaal Thekes, het volgende programma vastgesteld:

Vrijdag 28 september:
Feestavond in de feesttent op sportpark De Wilgendaal. Met medewerking van de band Proost en DJ Sonny. Aanvang 21 uur. De feestavond is voor iedereen toegankelijk.

Zaterdag 29 september:
's Middags is er voor de jeugdleden van Herpinia en OKSV een Freestyle-voetbalclinic. Hierbij zijn wereldkampioen panna Jeand Doest en Freestyle-kampioen Tom V aanwezig. De voetbalclinic wordt in twee verschillende delen gehouden. De Mini-F'jes tot en met JO13 beginnen om 14.30 uur en eindigen om 17.30 uur. De teams JO15 tot en met JO19 beginnen om 17 uur en eindigen om 20 uur. Het programma begint voor beide leeftijdscategorieën met een frietje, snack en wat drinken. Rond 17 uur wordt er een groepsfoto gemaakt van alle jeugdleden.
Zaterdagavond is er vanaf 21 uur een feestavond in de tent met live optredens van de band Jackfire en zanger Kafke en 'de derde helft' met The Allstarz. Deze feestavond is voor iedereen in Herpen en wijde omgeving toegankelijk. Voor leden, jeugdleden JO-17 en JO-19, vrijwilligers van Herpinia en leden van de supportersclub zijn toegangskaarten te koop tegen een gereduceerd tarief van 5 euro. Dit geldt ook voor de partners. Overige bezoekers betalen een tientje in de voorverkoop bij Thekes of via Thekes.nl of 15 euro aan de kassa.

Zondag 30 september:
Het zondagprogramma begint om 11.30 uur met inloop in de feesttent. Vanaf 12 uur is er een brunch (kosten 5 euro, vooraf aanmelden bij Herpinia, kinderen tot en met 11 jaar gratis toegang). Om 14 uur begint een interactieve quiz en tijdens de quiz wordt er een groepsfoto van alle senioren gemaakt bij de tribune. Aansluitend aan de quiz, vanaf circa 16 uur, is het lekker feesten met muziek van DJ Robert Pouwels. De entree is dan gratis.

Kijk voor meer informatie op www.herpinia.nl

 

Allstarz.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties