Herpen

Herpinia ontvangt stimuleringsbudget van gemeente Oss

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - In januari en februari kregen zes organisaties, waaronder ook Herpinia, van de gemeente Oss een stimuleringsbudget toegewezen. In verband met de huidige coronamaatregelen worden de cheques ter waarde van 250 euro pas later door wethouder Kees van Geffen uitgereikt. Met hun ideeën dragen de organisaties bij aan de ambities uit het Osse Sportakkoord.

"Herpinia ontvangt het stimuleringsbudget omdat de vereniging verschillende sporten gaat aanbieden en promoten op sportpark De Wilgendaal", laat de gemeente Oss weten. "In samenwerking met Stichting Dunes Games en LTC VIP Herpen gaat Herpinia sportclinics organiseren voor jeugd en senioren, zodat iedereen kennis kan maken met de verschillende sporten die er beoefend kunnen worden op het sportpark."

Het Osse Sportakkoord
Het Osse Sportakkoord is een lokale vertaling van het Nationaal Sportakkoord. Het Nationale Sportakoord is in 2018 gesloten door het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS), de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en de sportbonden (NOC*NSF). Het Osse Sportakkoord is tot stand gekomen in samenwerking met lokale sportaanbieders, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en de gemeente. 45 organisaties waren vertegenwoordigd tijdens interactieve bijeenkomsten en werksessies in de periode van mei tot en met oktober 2019. De ambities moeten ertoe leiden dat iedere Ossenaar meer gaat bewegen voor een gezond leven.

Heeft u ook een goed idee dat aansluit bij de ambities van het Osse Sportakkoord? Dan kunt u het een stimuleringsbudget van 250 euro aanvragen.

|Doorsturen

Brutus

2021-02-23 20:21:27

Daar kun je toch wel voor kwart van een 1 teams tenues voor kopen 

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties