Herpen

Cursus Start2Bike bij CycleSchik Herpen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Mountainbiken is een snel groeiende sport die door veel individuele sporters wordt beoefend. Zij gaan alléén het bos in of de heide op. Dat kan, maar het is natuurlijk niet zonder risico's en ook niet zo gezellig. CycleSchik, een kleine fietsclub in de regio, biedt de mogelijkheid om samen gezellig en sportief bezig te zijn in de natuur. De leden komen uit de hele regio, waaronder Schaijk, Herpen, Oss, Heesch en omstreken.

Voor de beginnende, maar ook de wat meer ervaren fietser, biedt CycleSchik samen met de NTFU in september en oktober een Start2Bike-cursus. Deze bestaat uit vier zondagse trainingen die maximaal drie uur duren. Het niveau wordt aangepast aan je eigen kwaliteiten, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan leren. Tijdens deze trainingen leer je onder meer remmen en schakelen, bochten nemen, in een groepje rijden, obstakels en balans rijden en klimmen en dalen. Dit gebeurt allemaal onder deskundige leiding van een gediplomeerde trainer.

Training
Door deze training bij CycleSchik te volgen, ontdek je ook meteen of het leuk is om lid te worden van de vereniging. De eerstvolgende Start2Bike-training begint zondag 26 september om 9.30 uur bij De Kriekeput in Herpen. De overige drie trainingen vinden plaats op 3, 10 en 17 oktober. De kosten zijn 37,50 euro. Inschrijven kun via www.start2bike.nl/startlocaties

Meer informatie over CycleSchik is te vinden op www.cycleschik.jimdo.com

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties