Zeeland

Tien weken lang twintig procent korting

Opticien/juwelier Frank Verbeek: 20 jaar gezichtsbepalend in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Het is deze maand precies twintig jaar geleden dat opticien/juwelier Frank Verbeek zich vestigde in Zeeland. De speciaalzaak aan de Kerkstraat 19b viert het bereiken van deze bijzondere mijlpaal tien weken lang met twintig procent korting op complete brillen, zonnebrillen, horloges en sieraden.

Frank Verbeek. (foto: LanderdFotografie)

Waar een bril vroeger vooral diende als een hulpmiddel om goed te kunnen zien, is het tegenwoordig steeds meer ook een mode-artikel geworden. “Een bril mag vandaag de dag echt gezien worden”, beaamt Frank Verbeek.
Sinds de grootscheepse verbouwing in het najaar van 2016 komt dit gegeven ook duidelijk terug in de Zeelandse optiek, geeft hij aan. “De winkel is toen volledig gestript en gerestyled, waardoor de brillencollectie een veel prominentere plek heeft gekregen dan voorheen. Daarmee tonen we aan dat brillen echt gezien mogen worden.”

‘Mooi om te zien’
Frank Verbeek heeft in de afgelopen twintig jaar een grote vaste-klantenkring weten op te bouwen. “Laatst was hier zelfs nog een klant van het eerste uur in de winkel. Een vrouw voor wie ik twintig jaar geleden het eerste kinderbrilletje heb geleverd. Zij komt hier nu nog steeds, dat vind ik heel mooi om te zien.”

‘Persoonlijke aandacht’
Wat is het geheim van het succes? Frank: “Persoonlijke aandacht. Ik ben alleen, dus persoonlijker kan het niet zijn. Je hoeft maar één keer je verhaal te vertellen. De meeste mensen die hier binnenkomen ken ik bij hun voornaam. Natuurlijk is ook vakkennis belangrijk. Ik heb alle diploma’s, de meest geavanceerde meetapparatuur en ben deskundig, maar dat zal iedere opticien zeggen. Waar ik echt het verschil mee probeer te maken is persoonlijke aandacht en ouderwets goede service.”

Veel te kiezen
Om de juiste keuze te maken voor een nieuwe bril die goed bij je persoonlijkheid past en waarmee je prettig kijkt, is een advies op maat zeer belangrijk. “Net als een maatpak dat perfect aangemeten wordt en daardoor goed zit, kijk je met een op maat aangemeten bril veel prettiger”, geeft Frank aan.
Niet alleen qua monturen valt er ontzettend veel te kiezen, ook de fabrikanten van brillenglazen hebben de afgelopen jaren bepaald niet stil gezeten. “Dat heeft geresulteerd in nieuwe en betere brillenglazen. Wat het meest opvalt is dat de glazen tegenwoordig veel dunner en lichter zijn, wat het draagcomfort ten goede komt. Op het gebied van brillenglazen zijn er talloze mogelijkheden, waarbij het ook van belang is waarvoor je een bril gebruikt. Om te lezen, om op een beeldscherm te kijken of om ermee te sporten. Steeds meer mensen kiezen bovendien voor meer dan één montuur. Niet alleen uit modisch oogpunt, maar ook om voor verschillende gebruiksmomenten een andere bril met aangepaste brillenglazen te hebben.”

Behalve voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen kun je bij Frank Verbeek ook terecht voor de mooiste horloges en sieraden. Daarnaast biedt de zaak ook hoorzorg. Frank Verbeek werkt daarbij samen met audicien Gilbert Dobbelsteen van HoorPartners. Kijk voor meer informatie over hoorzorg en hoortoestellen op www.hoorpartners.nl

Opticien/juwelier Frank Verbeek is gevestigd aan de Kerkstraat 19b in Zeeland. Meer info: 0486-452500, info@frankverbeekzeeland.nl, www.frankverbeekzeeland.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties