Zeeland

Begin volgend jaar bij BC Poona Zeeland

Maak kennis met dynamictennis: mix van badminton, tennis en tafeltennis

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Bij BC Poona Zeeland kun je vanaf begin volgend jaar kennismaken met dynamictennis, een samensmelting van badminton, tennis en tafeltennis. Het racket is eenvoudig te hanteren en er wordt gespeeld met een foambal. Dit maakt het tot een aantrekkelijke racketsport voor alle leeftijden. Slecht weer hoeft niet meer in de weg te staan om lekker een balletje te slaan.

Buurtsportcoach Aemy Sevinga is blij met de komst van dynamictennis. "Je speelt de sport in twee- of viertallen waarbij het bewegen met plezier voorop staat", vertelt ze. "Het speelveld is kleiner dan een tennisveld en het net hangt laag. Hierdoor kan iedereen die (meer) wil sporten gemakkelijk deelnemen. Word je eenmaal door dynamictennis gegrepen, dan kun je jarenlang plezier aan het spel beleven, ook op latere leeftijd. De snelgroeiende racketsport heeft bij velen het imago van een ouderensport. Dat is zeker niet het geval. Op elk niveau kun je het spelen en je kunt er alle energie, spelstrategie en dynamiek in kwijt."

Try-outs
BC Poona start begin 2019 met dynamictennis in sporthal De Hekel aan de Vlasroot 35 in Zeeland.  Om te ontdekken of het iets voor jou kan zijn, worden er try-outs gehouden op 7, 14 en 21 januari. Tijdens deze avonden zijn er ervaren dynamictennissers aanwezig om een demonstratie te geven. Spelregels worden uitgelegd en vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om zelf een partijtje te spelen. Ook is het mogelijk kennis te maken met badminton. Belangstellenden zijn die drie avonden welkom van 19.30 tot uiterlijk 22 uur. De afsluiting vindt plaats in de kantine.
Na de try-outs kunnen deelnemers de rest van het sportseizoen zelfstandig een balletje slaan. Deze toegankelijke sport voor dames en heren vindt is dan elke maandag van 19.30 tot 20.30 uur te boefenen. Eigen tennismateriaal is niet nodig, maar mag wel.

Iedereen die interesse heeft kan zich, bij voorkeur, aanmelden bij Kim Penders via 06-49930710 of kimpenders86@hotmail.com.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties