Zeeland

Leden WSC-Zeeland genieten van driedaagse fietstocht

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND/HARDERWIJK - Wielerclub WSC-Zeeland houdt jaarlijks een meerdaagse toertocht in het eerste weekend van september. Vrijdag 31 augustus vertrokken zeven dames en zeven heren onder leiding van wegkapitein Joop Theloosen richting Harderwijk. Niet in een rechte lijn, maar via zoveel mogelijk rustieke goed berijdbare wegen.

De eerste dag verliep zonder problemen en de tocht bracht hen een kleine 150 kilometer verder. Onderweg werd regelmatig gestopt voor een kop koffie met wat lekkers. De tweede dag was een lus rondom het Veluwemeer en verschillende natuurparken met start en finish vanuit hotel Marktzicht in Harderwijk. De deelnemers hadden die dag wederom zo'n 150 kilometer in de benen. Ze genoten van het zonnige en bijna windloze weer. De derde en laatste dag bracht hen weer terug in Zeeland. Deze tocht van circa 135 kilometer ging meer langs de oostkant van het land, zodat ze een heel andere route en kijk hadden dan op de heenweg. In totaal heeft WSC-Zeeland dus toch maar mooi 430 kilometer gereden en een kleine 1.850 hoogtemeters gedaan.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Zij kunnen contact op nemen via bestuur@wsc-zeeland.nl of bezoek www.wsc-zeeland.nl voor meer informatie. Komend winterseizoen is de fietsclub weer actief op de mountainbike.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties