Zeeland

Koninklijke Erepenning voor 150-jarig Concordia

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op zaterdag 4 november hield handboogsportvereniging Concordia Zeeland een receptie ter ere van het 150-jarig bestaan van de club. De accommodatie zat helemaal vol met belangstellenden. Mooie woorden werden gesproken door burgemeester Bakermans, die de vereniging prees om wat zij met alle leden voor elkaar heeft gekregen. Een grote verrassing was het uitreiken van de Koninklijke Erepenning. Een bijzondere gebeurtenis, waar Concordia erg trots op is.

Tijdens de receptie werd het jubileumboek gepresenteerd met de 150-jarige geschiedenis van Concordia. Muziekvereniging Zeelandia speelde een serenade en er was een woordje van de afgevaardigde van de Nederlandse handboogbond. Als laatste nam voorzitter Geert-Jan Verstegen het woord en werd de tentoonstelling met een daverend openingsschot geopend.

De tentoonstelling laat de rijke geschiedenis zien van Concordia en de handboogsport met veel foto's, films, bogen en andere materialen. Zondag 5 november was de tentoonstelling voor iedereen te bezichtigen. Maar liefst 140 belangstellenden namen een kijkje en hadden lovende woorden over het getoonde. Wie nog graag wil komen kijken is van harte welkom op zondag 12 november om de tentoonstelling gratis te bezoeken in het clubgebouw van 10 tot 16 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties