Zeeland

Jubileum Set ’77 in zomerse sferen - fotoreportage

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Tennisvereniging Set ’77 uit Zeeland vierde zaterdag 10 juni haar veertigjarig jubileum. De speciale jubileumcommissie had veel werk gemaakt van een zomers programma voor deze dag. Het terrein van Set’77 was voor de gelegenheid in stijl aangekleed. Het ademde een 'beachsfeer', compleet met beach-tennisvelden, cocktail- en ijsbar en palmen. Met de uitstekende organisatie als gangmaker en het fantastische weer als beloning werd het jubileumfeest een groot succes.

Voorzitter William van Stiphout opende om 11.30 uur de dag met een welkom, speciaal aan de 13 personen die vanaf het prille begin lid zijn en 40 jaar lang lid zijn gebleven. Daarna werden door de twee oudste en de twee jongste leden van de club de nieuwe clubvlaggen onthuld bij de ingang van het tennispark. Deze vlaggen staan ook symbool voor de vele vernieuwingen en verfraaiingen die op het tennispark in Zeeland zijn gerealiseerd en in de komende tijd nog gerealiseerd gaan worden.

Sjeng Schalken
Na de lunch werd afgetrapt voor het actieve programma. Jong en oud mocht zich eerst uitleven op het beachtennisveld. Later op de middag werd oud-toptennisser Sjeng Schalken ontvangen. Hij verzorgde op sympathieke wijze samen met enkele tennisleraren een tennisclinic. Hieraan deden circa 120 jeugd- en seniorleden mee en zij beleefden daar zichtbaar veel plezier aan. En onder deze deskundige leiding hebben zij er ongetwijfeld ook nog wat van opgestoken. Intussen konden leden, oud-leden en andere belangstellenden gezellig bijkletsen op het zonovergoten terras en herinneringen ophalen aan 40 jaar tennis in Zeeland. Sjeng liet vervolgens in enkele demonstratiepartijtjes zien dat hij nog steeds van topniveau is, al konden zijn tegenstanders er ook wel wat van.

Het avondprogramma werd geopend met een dinerbuffet voor de leden van de club. Genieten van heerlijk eten onder de parasol op de tennisbaan; het zorgde voor mediterrane sferen.
De dag werd afgesloten met een groot, jubileumwaardig feest in de tent. Als extraatje tussendoor wist 'ober' Rob Scheepers uit Helmond als tonprater de tent stevig aan het lachen te krijgen. Hij had zich voor deze gelegenheid aardig ingeleefd in de tennissport en in Set ’77.

Set ’77 kijkt terug op een zeer goed georganiseerd en zeer geslaagd jubileumfeest.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties