Zeeland

Heuvelrugcross: hardlopen over uitdagend bosparcours

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - In de bossen tegenover de Pannekoekenbakker in Zeeland houdt atletiekvereniging De Keien uit Uden zondag 4 februari de Heuvelrugcross. Dit is de derde en langste cross in de serie van vier in de Keiencrosscompetitie.

Met de PNEM-cross en de Bedafcross achter de rug, staat zondag 4 februari de Heuvelrugcross op de Udense hardloopkalender. In de bossen tegenover de Pannekoekenbakker in Zeeland worden de lopers getrakteerd op een uitdagend parcours met enkele pittige klimmetjes en afdalingen.

De Heuvelrugcross begint om 10 uur met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B en recreanten gaat om 10.45 uur van start. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.670 meter) met een maximum van zes ronden (10.020 meter).
Deelname is niet alleen voor leden van een atletiekvereniging. Iedereen die het leuk vindt om hard te lopen is welkom. Heb je winterstop in je sportcompetitie, gebruik deze cross als een alternatieve training.

Inschrijven is mogelijk in de tent van het wedstrijdsecretariaat bij de start. De kosten bedragen 3 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 1,50 euro per persoon. Meer informatie over het programma en de diverse leeftijdscategorieën is te vinden op www.dekeienatletiek.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties