Zeeland

Gijs Peters Pupil van de Week bij Festilent

Door RKSV Festilent Zeeland

ZEELAND - Gijs Peters was afgelopen zondag Pupil van de Week bij de Zeelandse voetbaltrots Festilent. Hij doet verslag van zijn belevenissen.

Ik word buiten ontvangen door Esther en ik mag meteen mijn tenue aantrekken. Samen met papa sluit ik aan bij de wedstrijdbespreking. De spelers van het 1e van Festilent zijn benieuwd naar mijn wedstrijd van gisteren. Trots kon ik vertellen dat ik gewonnen en gescoord heb. Daarna op de foto, eerst alleen maar ook met papa, mama, opa en oma. Tussendoor de veldcontrole samen met de scheidsrechter.

Toen de warming up, inlopen, wat spieroefeningen, maar het allerleukste was toch wel het overschieten met een paar spelers van het 1e elftal. Ik kon mijn trucjes laten zien. Toen kwam het spannende moment dat ik het veld mee op mocht lopen, wat stonden er veel mensen te kijken zeg. Van de scheidsrechter mocht ik tossen om te bepalen op welke helft Festilent moest beginnen. Voor de aftrap even op doel van de tegenstander schieten waar ik natuurlijk scoorde. Tijdens de wedstrijd in de dugout had ik goed overzicht over de wedstrijd, leuk om dit van dichtbij mee te maken. Tijdens de rust nog even opwarmen binnen en toen zat het avontuur er weer op.

Ik wil alle teamleden, trainer en Festilent bedanken voor deze onvergetelijke dag. De bal met alle handtekeningen hangt boven mijn bed.

Gijs Peters
Festilent JO9-1

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties