Zeeland

Festilent wacht zware klus in nacompetitiefinale in Megen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Festilent was zondagmiddag in een ware thriller te sterk voor Nulandia. Na 120 minuten stond er een stand van 1-1 op het scorebord en moesten strafschoppen de beslissing brengen. De Zeelanders wonnen de penaltyserie met 5-3 en spelen nu zondag de finale van de nacompetitie tegen Ulysses. Met als inzet een plek in de derde klasse. (foto: Coos van Ras)

Festilent wacht zondag een zware klus in de nacompetitiefinale in Megen. Tegenstander Ulysses is thuis dit seizoen nog ongeslagen. De Megense equipe werd als promovendus tweede in de 4e klasse G met 53 punten uit 26 wedstrijden. Ulysses bereikte de finale door een 1-0 overwinning thuis tegen WEC en een 3-5 overwinning afgelopen zondag uit tegen Herpinia.

Supportersbus
Om hun ploeg te ondersteunen in de jacht op een plek in de derde klasse, organiseert de supportersvereniging van Festilent zondag een busreis naar Megen. Aanmelden kan via 06-82100643. De bus vertrekt om 12.45 uur vanaf sportpark De Bundel. "Wij hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen meegaan", laat de supportersvereniging weten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties