Zeeland

Business Run is sportieve uitdaging met collega’s en/of relaties

Eerste editie Maashorst Trailrun op zondag 7 april

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Samen met collega’s en/of klanten van je bedrijf sportief voor de dag komen? Doe dan mee aan de Business Trailrun tijdens de Maashorst Trailrun op zondag 7 april. Iedere deelnemer kiest zijn eigen afstand: 5, 12 of 24 kilometer. Start- en finishplek is camping De Heische Tip in Zeeland.

Naast een onvergetelijke dag kan iedere deelnemer aan de Business Trailrun genieten van een speciaal Trailrun-buffet dat na afloop wordt geserveerd. Daarnaast ontvang je een teamfoto en is er de nodige aandacht voor de bedrijven. De kosten bedragen 120 euro per Business Trailrun-team. Schrijf je nu voor de Business Trailrun via www.maashorst-events.nl/businesstrailrun of door een mail te sturen naar trailrun@maashorst-events.nl

De Business Runners gaan tegelijk van start met de individuele lopers:

  • 5 kilometer: start om 11.30 uur
  • 12 kilometer: start om 11.15 uur
  • 24 kilometer: start om 10.30 uur

Maashorst Trailrun
Zondag 7 april staat de eerste editie van de Maashorst Trailrun op het programma, het sportieve evenement voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Stichting Maashorst Events en De Keien Atletiek zorgen voor een uitdagend én mooi parcours. Trailrunning is een sport die bestaat uit hardlopen en wandelen over paden. Doordat lopers een volledig parcours over onverharde, soms heuvelachtige paden krijgen voorgeschoteld, is er een verschil met ‘normaal hardlopen’.
Tijdens de Maashorst Trailrun kunnen deelnemers kiezen uit afstanden over 5, 12 en 24 kilometer, die op 7 april in de ochtend van start gaan. Voor kinderen tot en met 12 jaar staat op zondag 7 april de Kidstrail op het programma. Zij leggen vanaf 13 uur een parcours van 1 kilometer af door De Maashorst.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties