Zeeland

Belgisch kampioenschap mooi moederdagcadeau voor Quickly Dancers

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De dansparen van de Quickly Dancers uit Zeeland vertrokken zondag 14 mei in alle vroegte naar het Open Belgisch kampioenschap. De bestemming was Oud Heverlee, ruim twee uur rijden. Nooit eerder was de vereniging zover van huis geweest. Het werd een gezellige dag met goede resultaten.

In de hoofdklasse combi I standaard dansten Arna en Ben van Vugt, uit Odiliapeel, naar een mooie vierde plaats. Zij moesten alle vijf de standaarddansen uitvoeren: Engelse Wals, Tango, Weense Wals, Slowfox en Quickstep. Voor Yvette Pennings en Jessica Verbruggen uit Veghel was er een derde plek weggelegd in de Debutanten combi II. In deze klasse worden de Engelse Wals, Quickstep en de Samba gedanst.
Het paar dat in de Debutanten combi I klasse danst, zijn Debbie van Maaren uit Ochten en Romy Verwegen uit Odiliapeel. Dit paar wist een eerste plaats in de wacht te slepen. Tijdens dit kampioenschap werd er ook gestreden op het onderdeel Showdans. Yvette en Jessica hebben een hele mooie showdans in elkaar gezet. Eén met een thema, en om dat goed te kunnen dansen is veel oefening vereist. Toch werden zij hier knap derde.
Als klap op de vuurpijl kwam Koen Wauters van Clouseau hen een interview afnemen. Dit wordt in september uitgezonden op de Belgische TV. Het was een zeer lange maar mooie moederdag voor de leden van de Quickly Dancers uit Zeeland

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties