Zeeland

Alle paren Quickly Dancers in finale van Christmas Challenge

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OLDENZAAL/ZEELAND - In Oldenzaal werd zaterdag 15 december de jaarlijkse Christmas Challenge voor rolstoeldansen gehouden. Namens de Quickly Dancers uit Zeeland deden vier goed voorbereide paren mee. Zij dansten zich allemaal op muziek in kerststijl naar de finale.

Nog maar amper drie maanden samen als paar en met de nodige zenuwen dansten Kiki van Roermund en Charel van den Elsen hun allereerste wedstrijd. Het paar straalde en wisten beslag te leggen op een tweede plaats in de Debutanten klasse I combi. Voor Mandy Bol en Celine van de Heuvel was het de tweede keer dat zij deelnamen aan een wedstrijd. Zij dansten in de Debutanten klasse I duo en behaalden de eerste plaats.
In de Amateurklasse II combi dansten Yvette Pennings en Jessica Verbruggen in een zeer sterk deelnemersveld. Zij vielen in deze klasse buiten de prijzen en werden achtste. Tevens dansten zij samen in de Amateurklasse II en hier behaalden zij een zesde prijs. Eveneens in de Amateurklasse II duo dansten Debbie van Maaren en Romy Verwegen. Zij behaalden een vijfde plaats. Debbie en Romy dansen ook combi maar dan in de klasse I. Hierin eindigden zij overduidelijk op de eerste plaats.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties