Schaijk

Schaijks team ontvangt Henk Oliemeulen-trofee

Zaterdag 1 wint zomeravondcompetitie BZA Schaijk-Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Acht teams deden dit jaar mee aan de bedrijvenzomeravondcompetitie in Schaijk. Na zeven speelrondes kwam het team Zaterdag 1 als winnaar uit de bus. Daarmee zijn zij de trotse winnaar van de Henk Oliemeulen-trofee, die vorig jaar gewonnen werd door Zaterdag 2. De sportiviteitsprijs ging naar het debuterende FC Net Zat, dat op de derde plaats eindigde. Topscorer Thijn van de Haterd maakt ook onderdeel uit van dat team. Hij wist zestien keer het net te vinden.

De zomeravondcompetitie startte later dan gepland. Dit had alles te maken met de nacompetitieduels van DAW Schaijk. Toch is de organisatie tevreden over het verloop van het toernooi. Acht zeventallen namen deel. Zij speelden in vier weken tijd 28 wedstrijden. In totaal werd er 208 keer gescoord.

De organisatie laat weten ook volgend jaar een zomeravondcompetitie te organiseren voor voetballiefhebbers uit Reek en Schaijk. Een gezellige afsluiter na het reguliere voetbalseizoen. Heb je interesse om met je bedrijf, vrienden of carnavalsclub mee te doen? Kijk dan alvast op www.bza-schaijkreek.nl voor meer informatie.

Volledige uitslag van BZA 2018

 1. Zaterdag 1
 2. Winterochtend FC
 3. FC Net Zat
 4. Makt me niks
 5. Go mar dur
 6. Zaterdag 2
 7. Schon Gekwakt 1
 8. Schon Gekwakt 2

 

Sportiviteitsprijs

 1. FC Net Zat
 2. Zaterdag 2
 3. Winterochtend FC

 

Topscorer

 1. Thijn vd Haterd - 16x
 2. Corik Megens - 15x
 3. Steven van der Heijden - 9x
|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties