Schaijk

Tennisclub De Witte Schare Schaijk biedt zomeruitdaging voor sportievelingen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk heeft deze zomer een tennis- en padelaanbod voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. "Ook sporters die veel binnen sporten - en dit nu noodgedwongen niet kunnen vanwege COVID-19 - en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge", laat de club weten.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in juni, juli en augustus, waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen en/of padellen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 1 tennisles en 1 padeltraining onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en is er de mogelijkheid tot deelname aan de laddercompetitie. "De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis/padel wat voor hen is."

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten. Kosten zijn 50 euro. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met tennisvereniging De Witte Schare via 0486-462651 of info@witteschare.nl. Of kijk op www.witteschare.nl/lid-worden

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties