Schaijk

‘Het kan een mooi weekend worden’

Supporters DAW Schaijk maken zich op voor historische promotie

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Na de verpletterende 0-6 overwinning op HBSV afgelopen weekend, staat DAW Schaijk op de drempel van een historische promotie naar de tweede klasse. Zondag 17 juni om 14.30 uur speelt het vlaggenschip van de Schaijkse voetbaltrots in eigen huis de finale van de nacompetitie tegen Berghem Sport. Bij een zege speelt DAW voor het eerst in haar bijna tachtigjarige bestaan in de tweede klasse. (foto's: Ingrid Willems)

De supportersvereniging van DAW Schaijk is vol vertrouwen voor de promotiekraker tegen buurman Berghem Sport. “Als DAW doet wat het de laatste weken doet, komt het helemaal goed. Dan gaat het een mooi weekend worden”, vertelt Bert Knipping, voorzitter van de supportersvereniging. “In de afgelopen wedstrijden heeft het team zich echt herpakt en zijn de spitsen scherp”, weet Knipping. “Als er ooit een kans was om te promoveren naar de tweede klasse, dan is het nu!”

Gehavend Berghem Sport
DAW neemt het zondag op tegen een gehavend Berghem Sport. Bert Knipping: “Zij missen twee spelers door een schorsing en daarnaast zijn er nog twee geblesseerd. Dat wil echter niet zeggen dat het gemakkelijk gaat worden. Belangrijk is dat DAW van eigen kracht uitgaat, dan komt het wel goed.”

Sfeeracties
De supportersvereniging van DAW, die inmiddels ruim 300 leden telt, heeft voor komende zondag de nodige sfeeracties in petto, geeft Bert aan. “Denk aan spandoeken en rookpotten, we gaan er echt een feestje van maken. En we hopen natuurlijk op veel publiek, zeker omdat er weinig meer gevoetbald wordt in de omgeving. Dit zijn prachtige wedstrijden voor de voetballiefhebber.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties