Schaijk

Wil jij deze zomer ook de lokale inwoners en toeristen naar je toetrekken?

Nieuwsbrief Arenalokaal, een zomer vol acties

Door Mark Steetsel van Arenalokaal.nl

Elke week, ook in de zomer met leuke acties!
Het nieuws gaat natuurlijk altijd door. Arenalokaal draait daarom ook het hele jaar door. Elk weekend valt Weekblad Arena op de deurmat bij ruim 16.500 adressen in de gemeenten Landerd (Reek, Schaijk en Zeeland), Grave (Escharen, Gassel, Grave en Velp), Langenboom, Herpen, Ravenstein inclusief alle omliggende dorpen. Wist je dat daarnaast zo'n 20.000 bezoekers per week de website van Arenalokaal bezoekt?

In de zomer trekt er een groot aantal toeristen richting ons mooie gebied. De Maashorst is sinds jaar en dag een grote trekpleister voor toeristen en recreanten. Jaarlijks brengen meer dan 2.000.000 toeristen hun vakantie door in de directe omgeving van de Maashorst. De komende jaren zijn de diverse betrokken gemeenten voornemens deze aantallen te laten verdubbelen! Daarom wordt Weekblad Arena de gehele zomer ook op alle toeristische plaatsen in de regio verspreid zodat alle toeristen ook op de hoogte zijn wat jullie als ondernemers organiseren of aanbieden in de regio! We bieden ook deze zomer voor jullie als klant van Weekblad Arena & Arenalokaal diverse leuke acties met kortingen die hoog kunnen oplopen (zie: Arena Zomerweken & de Fietsroutekaart 'Van Bossche Bol tot Bossche School'! Daarnaast lichten we alvast even onze topper voor na de vakantie uit; de Voetbalkrant!

Team Arena wenst je alvast een fijne vakantie toe en zorg ervoor dat je in de zomer ook gezien wordt in de regio. Het blijft hier, zoals je hebt gelezen, namelijk het hele jaar door druk.

Arena Zomerweken
8 weken lang (week 27 t/m week 34) media-aandacht, zowel online op arenalokaal.nl (wekelijks 20.000 bezoekers) als in beide edities van Weekblad Arena voor maar € 350,- in totaal! Dat betekent € 50,- per week met 1 week gratis!

Meer informatie  |  Neem contact op

Van Bossche Bol tot Bossche School-fietsroute
Bij deze populaire fietsroutekaart, die Arenalokaal in samenwerking publiceert met Platform Toerisme Landerd, verschijnt op een dubbele pagina in Weekblad Arena eind juni (week 26). Hier kun je als bedrijf een advertentie van 10x7 cm plaatsen. Tevens komt deze online en op social media voor de speciale, lage prijs van € 75,-.

Meer informatie  |  Neem contact op

Voetbalkrant 2018-2019
De regionale strijd barst los! Vanaf zondag 23 september strijden in totaal dertien lokale amateurclubs voor een zo hoog mogelijke klassering. Deze complete gids ligt jaarlijks bij vele voetbalkantines, bedrijven, sponsors en consumenten zodat zij op de hoogte zijn en blijven, van alle lokale voetbalclubs.

Ook hierin staan?

Toeristische Gids De Maashorst
De Maashorst is sinds jaar en dag een grote trekpleister voor toeristen. Jaarlijks brengen hier ruim 2 miljoen toeristen hun vakantie door! Er is zoveel te doen in de omgeving. Het kon dan natuurlijk niet uitblijven: “Toeristische Gids de Maashorst!” Wat is er te doen deze zomer en wanneer?

Bekijk 'm hier digitaal

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties