Schaijk

MDC: Egbert Wingens en Marije van Ettekoven razen door de duinen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

Na veel pech tijdens de etappe van dinsdag, gaat het DDW-team van Egbert Wingens en Marije van Ettekoven uit Schaijk sinds woensdag als een speer in de Morocco Desert Challenge. De rally is inmiddels aanbeland in het duinenlandschap en daar voelt Egbert zich met zijn truck als een vis in het water. Dat belooft nog wat voor de komende dagen! 

Dinsdag kreeg de DDW-truck al 10 kilometer na de start te maken met pech. "De klem van de turboslang was gebroken en die hebben we moeten wisselen. Op kilometer 68 brak vervolgens een klem van de intercooler. In totaal waren we anderhalf uur kwijt met sleutelen op de piste. We hebben daarna wel gewoon de etappe uitgereden", laten Egbert en Marije weten vanuit Marokko.

Woensdag was een betere dag voor DDW. Na een eerste set kilometers over stuiterpaden, doemden de eerste echte duinen op. "En dan komt Egbert echt goed in zijn element", vertelt Marije. "De duinen zijn we dan ook door gevlogen, we hebben geen moment vastgezeten." Hierdoor behaalde het DDW-team een keurige 16e plek. De komende dagen volgen nog veel meer duinen en zand, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties