Schaijk

'Alleskunner' Erwin Christiaans DAW'er van het jaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van de Schaijkse sportvereniging is Erwin Christiaans verkozen tot DAW'er van het Jaar. Erwin, door clubvoorzitter Henrie Lamers bestempeld als een 'alleskunnende DAW'er', ontving naast een oorkonde en kunstwerk ook de felbegeerde DAW'er van het jaar-bokaal.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie blikte Henrie Lamers terug op het afgelopen jaar; het eerste volledige jaar als fusievereniging DAW Schaijk. Hij stond stil bij diverse hoogte- en dieptepunten binnen de vereniging, waarbij de promotie van de voetbalheren 1 naar de 2e klasse, het kampioenschap van de junioren JO13-1 in de hoofdklasse en de promotie (zowel in de binnen- als buitencompetitie) van korfbaldames 1 naar de overgangsklasse, er het meest uitsprongen.

Vervolgens was het tijd voor een andere traditie: de bekendmaking van de DAW'er van het jaar 2018. Gewoontegetrouw werd deze bekendmaking ingeluid met enkele tips die echte clubmensen al snel op het juiste spoor brachten. "Een man, veel op ons sportpark te vinden, op papier rustend lid, in de praktijk een bezige vrijwilliger, hoofdbestuurslid, scheidsrechter, invalspeler waar nodig, fanatiek hardloper en wandelaar, liefhebber van carnaval in 't Moesland, beheerder van onze social-mediakanalen, mede-auteur van het jubileumboek, leider van voetbalheren 1... Dat kan maar één persoon zijn: Erwin Christiaans."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties