Reek

Inschrijven kan tot woensdag 30 mei

Tweede beachtoernooi van Jong Nederland Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Het sportveld aan De Scheenen in Reek werd vorig jaar tot een tropisch paradijs omgetoverd door Jong Nederland voor een zeer vermakelijk strandtoernooi. Vele teams gingen in het zand de strijd met elkaar aan. Het succes van vorig jaar heeft de organisatie doen besluiten komende zomer op herhaling te gaan en wel op zondag 24 juni. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er ook dan weer een gezellige en sportieve dag van te maken.

Teams kunnen kiezen uit twee sporten: beachvolleybal en beachvoetvolley. Bij het volleybal heb je minimaal zes personen nodig, voor het voetbal minimaal vier. De samenstelling van de teams maak niet uit, alles mag door elkaar. Vermeld bij je aanmelding wel even of het gaat om een dames-, heren- of gemengd team.
Groepen kunnen zich nu al aanmelden voor deze sportieve uitdaging. Stuur daarvoor een mail naar beachtoernooireek@outlook.com. Zet hierin de naam van je team, het aantal personen en je contactadres. Om mee te kunnen doen moet je 16 jaar of ouder zijn. Een voetvolleyteam betaalt 20 euro inschrijfkosten, voor een volleybalteam liggen de kosten op 30 euro. De inschrijfperiode sluit woensdag 30 mei. Wacht dus niet te lang.

Het beachtoernooi wordt zondag 24 juni gespeeld op het tropische paradijs aan De Scheenen in Reek. Alle faciliteiten zijn aanwezig zoals eten, drinken kleedruimte en toiletten. De dag duurt van 11 tot 17 uur. Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met de organisatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties