Reek

Tijdelijke oplossing voor kleedkamerproblemen Achilles Reek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - Er komt een tijdelijke oplossing voor de kleedkamerproblemen van Achilles Reek. De voetbalvereniging mag de komende tijd gebruikmaken van de kleedlokalen van de aangrenzende gymzaal, zo laat wethouder Ben Maathuis dinsdagmiddag weten.  

Twee van de vijf kleedkamers van Achilles Reek zijn sterk verouderd. Onder meer de douches functioneren niet meer naar behoren en de ruimte is zeer beperkt. "Deze kleedkamers voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd", beaamt wethouder Ben Maathuis.

'Goede oplossing'
Achilles kwam daarom met het voorstel om voortaan wekelijks gebruik te mogen maken van de kleedlokalen van de naast het sportpark gelegen gymzaal, iets wat tot op heden slechts incidenteel werd toegestaan door de gemeente Landerd. Maathuis: "Wij vinden dit voor de komende tijd een goede oplossing, temeer omdat er momenteel een onderzoek loopt naar de toekomstbestendigheid van de Landerdse sportaccommodaties. Dat onderzoek is naar verwachting in februari afgerond en dan komt er waarschijnlijk een permanente oplossing voor het sportpark van Achilles."          

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties