Reek

Meiden opnieuw in bekerfinale

Succesteam Achilles Reek MO15 niet te stoppen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - De succestrein van Achilles Reek Meisjes Onder 15 dendert alsmaar door. Na het kampioenschap in het najaar hebben de enthousiaste meiden ook de voorjaarscompetitie op hun naam geschreven. In en tegen Beesd wisten ze zaterdag 18 mei de eerste plaats definitief veilig te stellen door met 5-2 te winnen. Hierdoor is het team niet meer te achterhalen door DSS'14 uit het Gelderse Heesselt.

Ondanks dat de competitie erop zit, is het seizoen nog niet voorbij voor MO15. Het team van trainster Cora Timmers rekende zaterdag 30 maart in de halve finale van de beker af met VV Hapert. Na een 2-0 voorsprong kwam de tegenstander langszij: 2-2. Door hard te werken en een aantal fraaie reddingen van de keepster, werd het gelijkspel over de streep getrokken. Strafschoppen moesten de beslissing brengen. De Reekse meiden hadden het vizier op scherp staan en trokken de overwinning naar zich toe.
Zaterdag 1 juni staat de bekerfinale tegen Heerjansdam MO15 op het programma. Het duel wordt afgewerkt op neutraal terrein: sportpark De Hanen Weide van Achilles Veen. De wedstrijd begint om 10.30 uur. Vorig jaar haalden de meiden de bekerfinale ook, maar toen werd verloren in de strafschoppenserie. Dit jaar is het team erop gebrand de beker wel te pakken. Alle aanmoedigingen zijn van harte welkom.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties