Reek

Nieuwe wielerclub: TWC De Reekse Trappers

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Reek is een wielervereniging rijker: vrijdag 12 oktober is TWC De Reekse Trappers officieel opgericht. Bij de fietsclub gaat het niet om prestatiezucht en hoge snelheden, maar juist de gezelligheid staat centraal. De deuren staan open voor iedere recreatieve wielrenner die graag in clubverband wil fietsen. De eerste 22 leden hebben zich al aangemeld, met nog bijna eens zoveel geïnteresseerden.

Het idee is om drie keer per week een tocht te verrijden met een agenda voor georganiseerde toertochten in de regio. Op zondagochtend wordt langere tochten gefietst met een A- en B-ploeg. Onderweg wordt tijdig gestopt voor een kopje koffie en eventueel een stuk appeltaart om de verbrande calorieën weer aan te vullen. Op dinsdag- en/of woensdagavond rijden de leden een korte ronde in gezamenlijk verband.
Leden ontvangen zes keer per jaar het fietssportmagazine van de NTFU, korting op georganiseerde fietsroutes en de kans om een wielertenue van hoge kwaliteit aan te schaffen tegen een zeer scherpe prijs. Wil je eens kijken of De Reekse Trappers iets voor jou is? Fiets dan eens mee. Op dinsdag of woensdag om 19 uur en zondag om 8.30 uur. Verzamelplek is de Reekse kerk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties