Reek

Jordy van Boxtel nieuwe hoofdtrainer Achilles Reek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - Komend seizoen gaat Jordy van Boxtel (45) aan de slag als hoofdtrainer bij Achilles Reek. De voormalige speler van UDI’19 was actief in de hoofdklasse en verruilde zijn voetbalcarrière voor het trainerschap. Na diverse teams bij UDI’19 en Prinses Irene te hebben getraind, werd VOW Zijtaart zijn eerste club als hoofdtrainer, alwaar hij zes seizoenen werkzaam was. Op dit moment is hij hoofdtrainer bij SV TOP zaterdag 1 en JO12-1. Daarnaast verzorgt Jordy techniektrainingen en clinics voor de jeugd van diverse voetbalverenigingen met zijn JVB-voetbalschool.

Jordy van Boxtel (links) en voorzitter Titus Engbers bij de ondertekening van het contract.

Voor Van Boxtel is Achilles Reek een ideale club om weer terug te keren naar het zondagamateurvoetbal. “Achilles Reek is een hechte club en ik voel mezelf het meest op mijn plaats in een dorpsclub. Het eerste team bezet op dit moment een knappe vierde plek in vierde klasse H. De huidige samenstelling van de selectie en de aankomende jeugd bieden voldoende mogelijkheden om de komende jaren op verder te bouwen en bijvoorbeeld een periode titel weten te bemachtigen.”

Bestuurslid Loek Willems: "We zien in Jordy van Boxtel een uitstekende kandidaat die uitdaging aan de huidige groep kan bieden en ook voor een goede aansluiting van de jeugdteams kan zorgen. We kijken uit naar een langdurige samenwerking."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties