Reek

Jannen Toernooi bij TV Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Twee keer per jaar houdt TV Reek een open tennistoernooi. Dit jaar dreigde de najaarseditie in het water te vallen bij gebrek aan een sponsor. Toen ze dat hoorden besloten Jan Nelissen en Jan van Poppelen samen de handschoen op te pakken. Nu kan iedereen van 8 tot en met 17 september meedoen aan het Jannen Toernooi.

Mark van Heck, voorzitter van TV Reek, is blij dat Haarmode Jan Nelissen en Autobedrijf Jan van Poppelen bereid zijn hun naam aan het toernooi te koppelen. “Ze zijn allebei al jarenlang lid van de vereniging”, vertelt hij. “Daarnaast zijn ze heel betrokken bij de Reekse gemeenschap. Dankzij hun steun kan ons gezellige septembertoernooi gewoon doorgaan. Dat is fijn voor de club en voor de deelnemers.”
Er wordt gespeeld in de disciplines 5, 6, 7, 8 - HD, DD, GD. Tijdens dit toernooi gaan er twee deelnemers per poule door. Inschrijven kan tot en met vrijdag 25 augustus via www.toernooi.nl. Publiek is tijdens het toernooi van harte welkom om de wedstrijden te bekijken vanaf het gezellige terras.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties