Reek

Geslaagde tennistoernooien bij TV Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - De eerste editie van het Jannen Toernooi is, ondanks het natte weer begin september, prima verlopen. Later die maand introduceerde TV Reek een nieuw evenement: een tennistoernooi waar alleen dorpsinwoners van 18 jaar en ouder aan mee mochten doen. Leuk voor leden, maar zeker ook voor mensen die al langere tijd niet meer getennist habben of zelfs nog nooit een racket hebben vastgehouden. Beide events waren zeer succesvol.

Het Jannen Toernooi kenmerkt zich door de gezelligheid en warme sfeer met een deelnemersveld uit de wijde omtrek. Zij speelden dagelijks spannende wedstrijden en streden voor iedere meter. De ondernemers die hun naam aan het toernooi verbonden, Jan Nelissen en Jan van Poppelen, deden beiden ook mee. Het duo sneuvelde in de achtste finale.
In het finaleweekend brak na veel regen eindelijk de zon door. Mede daardoor was het een daverend succes. Zaterdag 16 september werd de hele dag in de kruisfinales gestreden om een plek in de eindstrijd. Die finales waren een dag later. Daarin werd per categorie bepaald wie met de felbegeerde titel en mooie prijs naar huis ging.

Open Reekse Dubbel
Met zestig deelnemers is de eerste editie van de Open Reekse Dubbel een groot succes te noemen. In tweetallen gingen zij de strijd met elkaar aan. Zeker in het begin moest een aantal deelnemers even op gang komen, maar naar mate de week vorderde kwam iedereen er steeds beter in. Dit leverde spannende partijen. De finales op zaterdag 23 september waren mede dankzij het weer fantastisch. Het toernooi krijgt volgend jaar een vervolg, waarschijnlijk in juni.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?