Reek

Estria klopt Achilles Reek in paar minuten tijd

Door Matt Gerrits

REEK - Estria begon zondag 17 maart het duel tegen Achilles Reek met Bart van Dongen in de basis in plaats van de licht geblesseerde Thomas Paters en met Jan Verstegen onder de lat in plaats van Joeri Spanjers. Vanaf het eerste fluitsignaal liet Estria meteen zien wie vandaag de touwtjes in handen had, want het was vooral in de eerste helft (met de wind in de rug) de veel betere ploeg.

Toch duurde het toch nog tot de 31e minuut alvorens Estria de leiding wist te nemen door een doelpunt van Niels van Lier na goed voorbereidend werk van Roy Hurkens. Nauwelijks vijf minuten later nam Jaimy van Eck een voorzet van Milan Derksen op de slof en dat betekende 0-2. En nog geen minuut later promoveerde Moos van der Bijl een voorzet van Jordy Hurkens met het hoofd tot een 0-3 stand.
Hiermee was de wedstrijd beslist en werd de tweede helft een formaliteit. Beide ploegen wisten niet meer tot scoren te komen. Een prima 0-3 zege voor de mannen van Ivo Rossen die weer een plaatsje zijn geklommen op de ranglijst. Volgende week speelt Estria thuis tegen Juliana Mill.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties