Reek

Jong Nederland introduceert nieuw sportevenement

Beachvoetvolley en beachvolleybal op het strand van Reek op 25 juni

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Op het sportveld aan De Scheenen in Reek wordt zondag 25 juni een nieuw evenement gehouden. Jong Nederland pakt uit met een beachvoetvolley- en beachvolleybaltoernooi. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een even sportieve als gezellige dag van te maken. Teams kunnen zich nu al opgeven. De inschrijfperiode eindigt 31 mei.

Het leek Jong Nederland een goed idee om een nieuw dorpsevenement in Reek te introduceren. “We hebben momenteel niets in de trant van een gezamenlijke sportdag”, zegt Hedwig van Poppelen. “Het idee hadden we al langer, maar we twijfelden nog tussen een zeskamp of een volleybaltoernooi. Met de voetballers in gedachten, het seizoen is dan afgelopen en misschien willen ze nog wel een middagje een balletje trappen, is dit plan tot stand gekomen.”

Tropisch paradijs
Om de juiste sfeer uit te stralen, wordt het sportveld aan De Scheenen omgetoverd tot een tropisch paradijs. “Alles in stijl”, lacht Lisette Vloet. “Tot aan de Hawaii-bloesjes en bloemenkransen aan toe. We spelen echt op zand om het authentieke beachgevoel zo dicht mogelijk te naderen. Ook aan de kinderen is gedacht, het blijft ten slotte Jong Nederland. Voor hen is er onder meer een springkussen.”
De insteek van de dag is gezelligheid. “Het recreatief en puur voor de fun”, gaat Vloet verder. “We willen zorgen dat het voor iedereen leuk is en dat je niets tekort komt. Tijdens het toernooi kun je een hapje en een drankje krijgen. Na afloop zorgen we voor een DJ. Ook steken we de barbecue aan om met z'n allen af te sluiten.”

Aanmelden
Groepen die mee willen doen kunnen zich nog tot en met woensdag 31 mei opgeven. Het beachvoetvolley wordt gespeeld in teams van vier personen. Deelname kost 15 euro. Een volleybalteam moet bestaan uit minimaal zes personen en betaalt 20 euro. De samenstelling van teams maakt niet uit, alles mag door elkaar: mannen, vrouwen, vrienden, collega's, carnavalsclubs, familie. Zo gek als je het zelf kunt bedenken. De spelers moeten alleen zestien jaar of ouder zijn om mee te mogen doen. Aanmelden kan via beachtoernooireek@outlook.com
Het toernooi is zondag 25 juni van 12 tot 18 uur op het sportveld aan De Scheenen. Alle faciliteiten zijn aanwezig, zoals eten, drinken, kleedruimtes en toiletten. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties