Reek

Receptie voor (oud-)leden op zaterdag 15 juni

Al veertig jaar tennis in Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Tennisvereniging Reek is onlangs 40 jaar oud geworden; op vrijdag 12 april om precies te zijn. Dit wordt groots gevierd op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni. De jubileumcommissie (Maikel Bloemers, Jos van den Bogaard, Mieke Hendriks, Teun Linders en Gertie Theunissen) is al bijna een jaar bezig om er een onvergetelijk weekend van te maken.

Eind jaren zeventig leeft de behoefte in Reek om een eigen tennisclub te starten. Om de interesse te peilen onder de inwoners kunnen mensen voor tien gulden lid worden. Dit levert tweehonderd aspirant-leden op. Voldoende animo om met de gemeente in gesprek te gaan. Op 12 april 1979 ziet TV Reek het levenslicht. De oprichters zijn Hein Wiegerink, Cobijn Martin en Albert Linders.
Tennisbanen zijn er op dat moment nog niet. Het duurt nog anderhalf jaar voordat die gereed zijn. In augustus 1980 worden twee gravelbanen geopend. Op dat moment heeft de vereniging een ledenbestand van ongeveer honderdvijftig mensen. Het clubhuis laat nog enkele jaren op zich wachten. Medio jaren tachtig wordt na hard werken 't Brouwershuiske geopend. Dit paviljoen heeft de club nog steeds in gebruik. Op 23 augustus 1987 is de feestelijke opening van een derde tennisbaan.

Feestweekend
Het feestweekend begint vrijdag 14 juni met een spectaculaire ledenavond. Wat erop de planning staat wil de organisatie nog niet verklappen, alleen dat ze een verrassing in petto heeft. Een dag later is er van 14.30 tot 17 uur een receptie. Dit is voor (oud-)leden, sponsoren en anderen die TV Reek een warm hart toedragen. Een gezellige middag om samen herinneringen op te halen en het glas te heffen op het jubileum en de toekomst. Aansluitend is er voor de leden nog een feestavond met DJ en entertainer.

Aanmelden
De festiviteiten vinden plaats op het terrein van TV Reek aan De Scheenen 7. Er wordt op de tennisbanen een grote tent neergezet om voldoende ruimte te hebben voor een sfeervol feest. De jubileumcommissie heeft geprobeerd zoveel mogelijk (oud-)leden te traceren. Desondanks is het lastig om alle actuele adresgegevens te achterhalen. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar heb je wel een band met de Reekse tennisclub en wil je graag de receptie bijwonen? Meld je dan voor 31 mei aan via 40jaartvreek@gmail.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties