Landerd

In aanloop naar het EK vrouwenvoetbal

Best Football Friends Toernooi voor meisjes uit Landerd

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANDERD - Zo veel mogelijk meisjes laten bewegen, dat is het belangrijkste doel van Best Football Friends (BFF). In Schaijk wordt vrijdag 7 april één van de vele BFF-toernooien in Brabant gespeeld. Dat gebeurt op sportpark D'n Heuvel in samenwerking met Landerd SpoRtZO en voetbalclubs Festilent Zeeland en DAW Schaijk. Meiden kunnen zich nog tot 1 april inschrijven via www.bfftoernooien.nl. Vanaf die website kunnen ze direct hun vriendinnen uitnodigen om ook mee te doen.

Buurtsportcoaches Lisanne en Aemy hopen op veel deelnemers aan het BFF-voetbaltoernooi.

Heb jij zin in een sportieve, gezellige middag samen met je vriendinnen? Wil jij je skills laten zien tijdens het BFF-voetbaltoernooi? Schrijf je dan nu in voor de editie in Schaijk op vrijdag 7 april. Nodig ook meteen al je vriendinnen uit. Het maakt niet uit of je al bij een club speelt, net begint of nog nooit op het veld hebt gestaan. Samen met je vriendinnen strijd je voor de overwinning, felbegeerde medailles en leuke prijzen. De winnaars van het toernooi stromen door naar een regiofinale in mei en misschien zelfs naar de finale in juni. Het wordt een middag vol gezelligheid en veel plezier met een hoop meiden.
Van 16 juli tot en met 6 augustus wordt het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal in Nederland gespeeld. Zestien landen gaan de strijd met elkaar aan om de Europese titel. De wedstrijden vinden plaats in zeven steden, waaronder Breda en Tilburg. Om zoveel mogelijk meiden te laten ervaren hoe leuk voetbal is, organiseren verschillende gemeenten in Noord-Brabant BFF-toernooien.

Inschrijven tot 1 april
Deelnemen aan het BFF-toernooi mag als je tussen de 10 en 14 jaar bent. Dit wil zeggen: geboren tussen 1 juni 2002 en 31 juli 2007. Er wordt gespeeld in twee categorieën; 10-12 jaar en 13-14 jaar. Een team bestaat uit zes speelsters en een wedstrijd duurt dertien minuten. Aanmelden kan nog tot 1 april via www.bfftoernooien.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas