Langenboom

Twaalf jubilarissen lid sinds oprichting in 1978

TC Langenboom viert 40-jarig bestaan met feestdag

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Bij een 40-jarig bestaan van een vereniging is de kans groot dat er mensen vanaf de oprichting lid zijn. Bij TC Langenboom is dat ook het geval. De club telt niet één of twee, maar liefst twaalf jubilarissen die sinds 1978 TCL-lid zijn: Toos van Boxtel, Mientje van Diepenbeek, Marij Doeleman, Anja Janssen, Gerrit van Bommel, Herman van Boxtel, Constant Graat, Ton van der Horst, Sjaak Janssen, Jan Moors, Leo Sommers en Mart van de Vorle. Zij worden tijdens het grote jubileumfeest extra in het zonnetje gezet.

Elf van de twaalf jubilarissen. (foto: Jos Thelosen)

TC Langenboom viert zaterdag 1 september het 40-jarig bestaan met een overheerlijk buffet met warme en koude gerechten. De jubilarissen schuiven als bijzondere gasten aan. Aansluitend is er een gezellige avond met reünie. Een Brabantse entertainer zal de stemming er volop inbrengen. Om oude tijden extra te laten herleven, worden exclusief op die jubileumdag historische consumptieprijzen gehanteerd. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er samen een mooi jubileumfeest van te maken.
Alle huidige en oud-leden van TC Langenboom zijn voor deze dag uitgenodigd. Deelname kost 12,50 euro per persoon. Aanmelden kan door dit bedrag over te maken naar NL24 RABO 0126907730 op naam van TCL onder vermelding van je naam.

Jubileumactie
Vanwege het 40-jarig bestaan van TCL komt de levendige tennisclub van Langenboom met een speciale aanbieding. Mensen die kennis willen maken met de tennissport kunnen super laagdrempelig instappen. Voor 40 euro krijgen je tien lessen van een uur en ben je de rest van dit jaar TCL-lid. Wil je profiteren van deze jubileumactie? Stuur dan een mail naar voorzitter@tclangenboom.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties