Langenboom

Kampioenschap én nieuwe tenues voor SES JO11-1

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Afgelopen zaterdag kreeg het team JO11-1 van SES Langenboom de nieuwe tenues uitgereikt en werden ze op de foto gezet. Bij de overhandiging waren ook aanwezig de sponsoren fysiotherapie Langenboom van Tenny van der Zanden en aantafel accountants in Uden van Dirk Buis en Bianca Hendriks-Versantvoort.

Met de nieuwe tenues ging het team op jacht naar de overwinning én het kampioenschap. Bij winst zou het team, met nog één wedstrijd te spelen, niet meer in te halen zijn door de concurrentie. Dankzij een afgetekende 8-2 overwinning op DSV uit Sint-Anthonis kon het team de platte kar op en maakten de spelers een ereronde door het dorp.

Op vrijdag 21 december van 19 tot 21.30 uur is er een kampioensreceptie in de kantine van SES en kunnen de kampioenen persoonlijk bedankt worden. SES wil de kampioenen via deze weg alvast feliciteren: "Supergoed gedaan!"

De sponsorcommissie van SES bedankt Tenny van der Zanden van Fysiotherapie Langenboom en Dirk Buis & Bianca Hendriks-Versantvoort van aantafel accountants Uden voor hun sponsoring.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties