Grave

Zevenklapper voor GVV'57 tegen SV Ruwaard

Door Paul Verstegen van GVV '57

GRAVE - Sportpark De Bikkelkamp in Grave stroomde zondag 6 mei vanaf 14 uur vol publiek. Het derde elftal had namelijk een steuntje in de rug aangekondigd en velen kwam daar opaf. Toen rond 14.25 uur de spelers van GVV'57 het veld opkwamen, startte de aanmoedingsactie met een honderdduizendklapper en zo'n dertig zwarte en witte rookfakkels. Behalve een hoop herrie gaf dit vooral ook veel sfeer.

De rook was nog niet opgetrokken of het stond al 2-0 voor GVV'57. Na veertig seconden speelde Hassan zich knap vrij en scoorde in de lange hoek. De aftrap van tegenstander SV Ruwaard was gelijk een prooi voor Lamin, die een prachtige steekbal op Pepijn gaf. Die zette op zijn beurt zijn ploeg op 2-0. Hierna bleef GVV'57 veel beter, maar het team beloonde zichzelf daar iet voor. Door een fout aan Graafse kant werd het zelfs 2-1 na een half uur spelen.
In tweede tweede helft gingen de gastheren fel van start met veel positiewisselingen en direct spel, waardoor Ruwaard geen kans meer kreeg. De bezoekers werden van het kastje naar de muur gestuurd door de ene na de andere mooie aanval van GVV'57. In de 47e minuut zorgde Menno voor 3-1. Aldair afrondde goed af in de 64e minuut: 4-1. Lamin zette in de 74e en 79e minuut de 5-1 en 6-1 op het scorebord. Als 'kers op de taart' bepaalde JO19-speler Jochem bij zijn eerste bal contact de eindstand op 7-1. De resterende tijd werd rustig uit gespeeld. Na het laatste fluitsignaal werd de ploeg op applaus getrakteerd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties