Velp

SCV '58-aanvoerder Teun Jacobs:

‘In dit team zit eigenlijk alles’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - “Deze titel betekent ontzettend veel voor ons”, vertelt aanvoerder Teun Jacobs na afloop van de door SCV ’58 met 6-0 gewonnen kampioenswedstrijd tegen Menos.

“Tijdens mijn beginjaren in het eerste elftal bungelden we steevast onderaan in de zesde klasse”, gaat Teun verder. “We zijn dus van ver gekomen, maar als team altijd bij elkaar gebleven en erin blijven geloven. Dit kampioenschap is echt het absolute hoogtepunt.”

‘Hele hechte groep’
Wat is de kracht van SCV ’58? Teun: “We hebben een hele uitgebalanceerde en hechte groep. In dit team zit eigenlijk alles: kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, techniek en goede individualisten. Het staat als een huis! Na een paar keer in de nacompetitie te hebben meegedaan, hebben we dit jaar voor het eerst echt in de top meegedraaid. En als je dan meteen kampioen wordt, is dat natuurlijk schitterend.”

Vierde klasse
En nu naar de vierde klasse. “We gaan er blanco in”, zegt Teun, “maar ik ben ervan overtuigd dat we punten gaan pakken. We hebben een goed team. Ik denk echt dat we met SCV ‘58 wel iets kunnen maken in de vierde klasse.”

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?