Velp

Voorzitter Henk Cuppen over het kampioenschap van SCV '58:

‘Dit is een prachtige bekroning’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Met een glimlach van oor tot oor loopt voorzitter Henk Cuppen zondagmiddag rond op het sportpark van SCV ’58. Het vlaggenschip van zijn geliefde vereniging heeft zojuist de felbegeerde titel in de vijfde klasse F binnengesleept en de preses deelt speciale kampioensshirts uit aan de uitzinnige spelers en begeleiders. “Dit is een geweldige ervaring!”

“Dit is een prachtige bekroning”, zegt Henk Cuppen. “Onze trainer Jan Schaap heeft een flinke hand gehad in dit succes, maar ook voor de jongens is het een zéér verdiend kampioenschap. Ze zijn het hele jaar door met achttien-negentien man op de training geweest en vormden een enorme eenheid.”

Vooruitziende blik
Henk Cuppen is een SCV’er in hart en nieren. Als speler doorloopt hij vanaf de jeugd tot en met het eerste alle elftallen. Al sinds 1982 maakt hij deel uit van het bestuur van de Velpse voetbaltrots en al meer dan tien jaar bekleedt hij de functie van voorzitter.

Henk blijkt bovendien een vooruitziende blik te hebben, want in de Arena Voetbalkrant van september 2018 voorspelt hij in gesprek met verslaggever Freddy Klooté al dat SCV ’58 ‘bovenin gaat meedraaien’. “Door de strijd met concurrent VIOS ‘38 werd het nog even spannend, maar het team heeft veel veerkracht getoond. We pikken dit kampioenschap toch mooi nog even mee voor de fusie met Estria en GVV ’57. Een geweldige prestatie. Niet alleen voor de club SCV ’58, maar voor de hele Velpse gemeenschap. Want het voetbal leeft hier enorm in het dorp!”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?