Grave

Teams Gympoint Grave vallen in prijzen bij springwedstrijd

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

DINTELOORD - De turnsters van Gympoint Grave en hun ouders moesten zaterdag 6 april vroeg het bed uit. Om 7.45 uur waren ze al aanwezig in de sporthal van Dinteloord voor een wedstrijd van de KNGU district Zuid in de klasse D en E. De twee jongste teams van Gympoint Grave presenteerden zich die dag. Een aantal meiden van het D-team had al eens eerder meegedaan met wedstrijden, maar voor het rest was het de allereerste keer… En dat is natuurlijk altijd spannend.

Staand tegen de muur het D-team en zittend op de grond het E-team met hun gewonnen prijzen.

Beide teams deden mee op de onderdelen lange mat, minitrampoline-kast, plankoline-kast en minitrampoline. Hier lieten de turnsters mooie sprongen zien. De geoefende discipline was bij beide teams goed zichtbaar en de oefeningen werden vol overgave uitgevoerd. De vele ouders op de tribune glommen van trots en moedigden hun meiden enthousiast aan.

Rond de middag werden de prijzen uitgereikt en ontvingen beide teams op twee onderdelen de eerste prijs. Het jongste team kreeg ook een grote beker, omdat zij de hoogste score van de dag zouden hebben. Bij natelling van de scores bleek dit niet juist te zijn en moet deze beker weer worden ingeleverd. Jammer voor de meiden, maar hun ouders en de trainers waren zeker niet minder trots.
De volgende wedstrijden van deze teams staan gepland in het najaar. De ABC-teams mogen rond die tijd ook weer aan de slag voor deelname aan een wedstrijd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties