Grave

Jan Harting nieuwe trainer JO19-1

Remco ten Hoopen wordt hoofdtrainer nieuwe fusievereniging EGS

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De stuurgroep van de samenwerkende voetbalverenigingen Estria, GVV’57 en SCV’58 (EGS) is met Remco ten Hoopen een eenjarige verbintenis overeengekomen als trainer van het eerste elftal voor het seizoen 2020-2021. Uitgangspunt daarbij is dat de drie verenigingen na goedkeuring van de leden per 1 juli zullen fuseren. Het eerste elftal van de nieuw te vormen vereniging, waarvan momenteel de 'werknaam' nog EGS is, zal uitkomen in de hoogste klasse waar een van de drie huidige standaardelftallen uitkomt. Dit zou op basis van de huidige klassering de 3e klasse zijn.

Remco ten Hoopen.

Remco ten Hoopen is een bekende naam in de voetbalregio. De 40-jarige Cuijkenaar was van 2012 tot 2017 hoofd van de jeugdopleiding van JVC Cuijk. Daarnaast was hij van 2012 tot 2016 actief als opleider van (jeugd)trainers bij de KNVB. In de periode van 2000 tot 2016 werkte hij ook als analist, scout en assistent-trainer met vele bekende profspelers en -trainers samen bij PSV en NEC. In het seizoen 2016-2017 werd hij assistent-trainer van Peter Hyballa bij NEC en met hem is hij in de zomer van 2018 naar de topclub FC DAC 1904 uit Slowakije vertrokken. In januari 2019 promoveerde hij daar tot hoofd opleidingen.

De stuurgroep is blij met de aanstelling van deze enthousiaste trainer. "We hebben er alle vertrouwen in dat Remco past bij de doelstellingen en ambities van de nieuwe fusievereniging."

Jan Harting
Jan Harting wordt de nieuwe trainer van het JO19-1 elftal. Nadat Wim Arts, de huidige trainer van JO19-1, aangegeven heeft dat hij om gezondheidsredenen genoodzaakt is per direct te stoppen, heeft de stuurgroep in de persoon van Jan Harting een vervanger gevonden. De 50-jarige oefenmeester uit Grave heeft veel trainerservaring als zaalvoetbalcoach bij diverse eredivisie-, 1e divisie- en KNVB-districtsteams. Daarnaast was hij enkele jaren jeugdtrainer bij GVV’57 en van 2012 tot 2014 hoofdtrainer aldaar. Na in oktober 2019 gestopt te zijn als zaalvoetbal-coach bij Madereros wilde hij graag weer op het veld staan en bij EGS zal hij als trainer van de JO19-1, dat uitkomt in de 1e klasse, dit lopende seizoen afmaken.

 

Jan Harting.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties