Grave

Open dag bij vernieuwd All4Fit Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Elf jaar geleden had Frank Bongers het al in zijn hoofd zitten: uitgroeien tot een prachtige, moderne sportschool in Grave. Met alles erop en eraan. Met voor elk wat wils. Met uitstraling. Een ontmoetingscentrum voor mensen die met hun lichaam en geest bezig zijn. Dat doel heeft hij inmiddels lang en breed bereikt. Vorig jaar is het tienjarig bestaan groots gevierd met diverse acties. Nu de zomervakantie is afgelopen komt All4Fit met nieuwe (inschrijf)acties, een open dag op zondag 12 september en open avonden op 13 en 27 september.

Ondanks wat tegenslagen, is Bongers steeds met volle inzet doorgegaan. "Als één sterke familie van medewerkers", stelt hij. "Het bezoekersaantal bleef groeien. Mensen voelen zich blijkbaar bij ons thuis. En ze herkennen de professionaliteit van de instructeurs. Ze waarderen de persoonlijke aandacht en voelen de warmte van het samen bezig zijn. Dat maak ik op uit de diverse reacties die ik mondeling en via de social media mocht ontvangen.”

Gratis inschrijven
Omdat sporten gezond is, opent Bongers de deuren van zijn sportschool graag voor publiek. Zondag 12 september ben je tussen 10 en 16 uur van harte welkom om een kijkje te nemen bij All4Fit Grave. Wie zich ter plekke aanmeldt voor een jaarabonnement krijgt de eerste twee maanden sporten gratis. Ook hoef je het inschrijfgeld à 20 euro niet te betalen. "Je kunt je uitleven op de fietsen, met de gewichten en alle bekende apparaten", somt hij op. "Inclusief de groepslessen, die op vaste tijden gegeven worden. Je hebt dan de keuze uit bootcamp, cycle, power, power yoga, fun boxing, fitnessbegeleiding, HIIT-circuit en Zumba.”
Maar er is meer in de grootste sportschool van Grave. Talloze mogelijkheden op het gebied van abonnementen. Maar ook gespecialiseerde oefeningen voor benen en/of buik. Frank: “Bij het afslankproject belly attack ben je na vier weken drie centimeter in omvang verminderd. Dat doen we overigens al elf jaar. Nieuw is de booty les. Daar zijn we onlangs mee begonnen. De instructeur werkt je elke woensdag flink in het zweet.”

Omdat alles een link heeft naar gezondheid en je goed voelen is All4Fit Grave een samenwerking aangegaan met de Gezondheidspraktijk in Haps. Frank Bongers: "Het gezondheidspunt staat voor kwaliteit, aandacht en gezondheid. Ook blessurepreventie en revalidatie spelen een belangrijke rol. Het Gezondheidspunt is erbij gekomen om u op een nog breder vlak te kunnen begeleiden. En ja, het zit bij ons in het vernieuwde pand. Ook hebben we, om het helemaal compleet te maken fysiotherapie in huis. Inclusief twee gediplomeerde fysiotherapeuten.”

Avonden
Met wie overdag aan het werk is, houdt All4Fit Grave ook rekening. Frank: "Op maandag en woensdag zijn we open van 8 tot 22 uur. Op dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 22 uur en op zaterdag en zondag van 9 uur tot 13 uur. Uit deze ruime openingstijden moet iedereen wel een keuze kunnen maken. Om die reden houden we niet alleen een open dag, maar ook twee open avonden. Maandag 13 september openen we de deuren van 18 tot 21 uur voor belangstellenden. Ook dan kun je een voordeeltje scoren als je jezelf direct inschrijft, want dan sport je namelijk de eerste maand gratis. Hetzelfde geldt voor de tweede open avond twee weken later; maandag 27 september."

All4Fit Grave heeft meer dan duizend vierkante meter aan fitnessruimte. Je vindt de sportschool aan de Arnoud van Gelderweg 105. Frank nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties